Bemutató recept

Használat normál bejegyzésként. A recept automatikusan beágyazódik a bejegyzés végére, vagy oda, ahová a shortcode-ot elhelyezed.

Bemutató recept
Print Recipe
A legjobb recept, amit valaha láttam. Ezt a kaját minden áldott nap meg tudnám enni.
Servings Prep Time
2 személy 10 perc
Cook Time Passive Time
20 perc 1 óra
Servings Prep Time
2 személy 10 perc
Cook Time Passive Time
20 perc 1 óra
Bemutató recept
Print Recipe
A legjobb recept, amit valaha láttam. Ezt a kaját minden áldott nap meg tudnám enni.
Servings Prep Time
2 személy 10 perc
Cook Time Passive Time
20 perc 1 óra
Servings Prep Time
2 személy 10 perc
Cook Time Passive Time
20 perc 1 óra
Ingredients
Fresh Pesto
Servings: személy
Instructions
Fresh Pesto (you can make this in advance)
  1. We'll be using a food processor to make the pesto. Put the garlic, pine kernels and some salt in there and process briefly.
  2. Add the basil leaves (but keep some for the presentation) and blend to a green paste.
  3. While processing, gradually add the olive oil and finally add the Parmesan cheese.
Finishing the dish
  1. Bring a pot of salted water to the boil and cook your tagliatelle al dente.
  2. Use the cooking time of the pasta to sauté your bacon strips.
  3. After about 8 to 10 minutes, the pasta should be done. Drain it and put it back in the pot to mix it with the pesto.
  4. Present the dish with some fresh basil leaves on top.
Recipe Notes

Ezt a részt bármire használhatod.

Share this Recipe

Ez a szöveg a recepted alatt jelenik meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *